chaostheory: aaaa,tak to naštve. ale nějak nechápu lidi (a že vás je ), kteří klepou vajíčka rovnou do těsta... to bych si nikdy neriskla
(nemyslím to nijak špatně
)
nexie: Asi je to tim,že jsem byla celý život zvyklá to tak delat. Jo,domácí vajicka,jsou domaci vajíčka. Tam sla do buchty rovnou z kurniku. Ale jak si teď v Praze obcas nějaká koupím,zapomenu,že nejsou "zrovnasnesena" a frkam to tam hlava nehlava. Příště budeme chytrejsi
chaostheory: já mám taky tak při 99% pečení, vaření apod. domácí. ale stejně... asi je to o zvyku no
nexie: Rozhodně jsem se poučila. A pri dalsim pokusu nejdřív do sklenicky,pak do testa jo, člověk se musi popalit,aby priste věděl,ze se ruce do ohne nestrkaji
tlapka: Jé, tak to naštve. Stalo se mi to jednou a od té doby si vždycky vzpomenu, že mám vajíčko rozbít nejdřív do zvláštní misky. I když, uznávám, je to hlavně tím, že kromě perníku se do všech buchet co peču přidává sníh, takže stejně musí do izolačky.